Nyt partnerskab med Plant et Træ

Papirværk og Plant et Træ indgår nyt samarbejde, som på tværs af generationer og kulturer planter flere træer i den danske natur.

50 solgte kort sikrer ét nyt træ i den danske natur. Papirværk donerer 0,50 kr. pr. solgt produkt til Plant et Træ, og samarbejdet inkluderer alle salg gennem webshop, via forhandlere og gennem virksomhedssamarbejder.

Vi vil bevare flere skovområder ved at skabe produkter af 100% papiraffald. Det er naturligt for os, at vi gennem Plant et Træ - og sammen med børn i hele Danmark - er med til at plante flere træer i den danske jord. Om du er privat forbruger eller virksomhed, så går en andel af hvert solgt produkt nu til at plante flere træer i Danmark.

Vil du også høre om muligheden for et samarbejde med Papirværk?
Skriv til papirvaerk@papirvaerk.dk for mere info.

Plant et Træ

Plant et Træ er en almennyttig organisation, som planter træer på tværs af generationer og kulturer med læring for øje. Siden 1988 har de sammen med partnere og børn i Danmark plantet 1,5 mio. træer, og det glæder vi os meget til at være en del af.

Som privatperson kan altid være med til at plante flere træer i den danske natur. Støt med en fast eller enkelt donation. Læs mere her: Plant et Træ.