Rester fra Hans J. Wegners møbler får nyt liv

Rester fra Hans J. Wegners møbler får nyt liv


Hvordan arbejder en af Danmarks største møbelproducenter med bæredygtighed? Papirværk og Carl Hansen & Søn går sammen om at give nyt liv til kasseret restsnor fra kendte, danske designklassikere. 

Benny har stået her i 26 år og flettet smukke designklassikere fra Carl Hansen og Søn. Gennem tiderne er det blevet til tusindvis af stole fra Y-stolen og denne Loungestol fra Hans J. Wegner. Designmøblerne bliver i dag sendt ud i hele verden, hvor Bennys håndværk er med til at sætte Danmark på verdenskortet som designnation. 

Find dine unikke til og fra-kort af 100% papiraffald og med Carl Hansen & Søns restsnor her.


Selvom Benny og hans kolleger forsøger at minimere spild i produktionen, er der en del restsnor, som bliver skåret fra, inden stolene færdiggøres og sendes ud i hele verden.

Vi er stolte over at tilføre et ekstra unikt og eksklusivt lag til vores produkt, når Papirværk genanvender den elegante restsnor og bruger som hank til vores til og fra-kort til jul. Vi har i længere tid ledt efter denne type snor, som er et unikt stykke restmateriale, vi omsætter til nyt liv.


 

Snoren til til og fra-kortene er føjet til efter feedback fra kunder i december 2020. Vi oplevede generel tilfredshed med vores produkt og enkelte kunder henvendt sig om den manglende snor. Snoren kan du nemt påsætte din julegave, og den vil ligge trygt under juletræet, indtil kortet læses - og julegaven åbnes.
Til glæde for dig og dine kære. Og til glæde for miljøet.

Bestil dine til og fra-kort her