Til virksomheder

Virksomhedskort - skabt 100% af din virksomheds papiraffald

På en kreativ og effektiv måde kan I omsætte jeres papiraffald til nye produkter.

Papirværk producerer kærlige produkter, skabt 100% af din virksomheds papiraffald.
Kortene anvendes som vedhæng til en gave, vin eller blomst, som tilsendes medarbejdere og/eller samarbejdspartnere i forbindelse med jul, fødselsdage, jubilæer og andre større begivenheder.

Vil du høre mere? Kontakt os på: papirvaerk@papirvaerk.dk

Odense Teater

Odense Teater leverede 4000 sæsonmagasiner til vores værksted. Sæsonmagasinerne er blevet omdannet til nye produkter, som bliver solgt i gennem deres billetservice.

Vær med til at plante træer i Danmark

Papirværk er i partnerskab med Plant et Træ. For hver 50 solgte kort planter vi ét nyt træ i den danske jord - i samarbejde med Plant et Træ og på tværs af generationer og kulturer.
Læs mere: Nyt partnerskab med Plant et Træ

Et registreret genanvendelsesanlæg

Vi er registreret i Energistyrelsens Affaldsregister som
genanvendelsesanlæg, hvorfor vi kan behandle affaldsmaterialer og forarbejde
dem til nye produkter - til glæde for dine kolleger og vores miljø.
Læs mere: Affaldsregistret

Odense Boldklub

Medarbejdere og gæster på OB stadion bruger en masse papir, som ender i vores papirspande og er blevet forvandlet til unikke, kærlige hilsner. Kortet kan købes i OB's fanshop.

Aarhus Teater

Af Aarhus Teaters 5.500 sæsonmagasiner producerede vi kærlige hilsner, som i dag bliver solgt til deres gæster gennem deres billetservice.

Odense ZOO

Aflagte billetter, flyers og andet kommunikationsmateriale blev forvandlet til kærlige kort, der i dag bliver solgt gennem ZOO-butikken i Odense.

Egeskov Slot

På det smukke slot fra 1554 står papirspande fra Papirværk placeret. Gæster og medarbejdere på slottet smider deres papiraffald i papirspandene, og vi omsætter det til kærlige kort, som bliver solgt i gennem slotsbutikken.