Lykønskningskort

Når cirkulær økonomi giver mening

Hvordan kommunikerer I jeres grønne tiltag? Gør cirkulær økonomi konkret, når I forvandler eget papiraffald til nye produkter, der spreder glæde og minder blandt jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Sådan kommer I i gang

1. Opsæt papirspande kun til papiraffald
2. Det indsamlede papiraffald afleveres til Papirværk
3. Vi laver jeres papiraffald om til unikke kort.

Aarhus Teater

Af Aarhus Teaters 5.500 sæsonmagasiner producerede vi kærlige hilsner, som i dag bliver solgt til gæster gennem deres billetservice.

Aahus Teater
Udtalelse om samarbejde

Emilie Brøgger, marketingchef
Aarhus Teater

"Vi har været super glade for vores samarbejde med Papirværk. På Aarhus Teater forsøger vi at mindske vores papirforbrug ved bl.a. kun at trykke få tusinde sæsonkataloger. Det er fantastisk, at de nu er omdannet til ny værdi, som spreder glæde blandt vores gæster."

Givskud ZOO

Papiraffald fra Givskud ZOO's møde-, kontor- og printerrum er blevet forvandlet til kærlige hilsner.
Kortene kan købes i deres hyggelige butik.

Erhvervshus Fyn

Fem papirspande blev sat op ved Munkebjerg Business Park og omdannet til kærlige kort til medarbejderne i december.

Standard tekst

Det kan tage tid at skrive +100 kort i hånden.
Lad os gøre det nemt for jer med en standard tekst til jeres kort.

Udtalelse om samarbejde

Jack Jørgensen, kommerciel chef
Odense Boldklub

"Vi ønsker at udvikle en bæredygtig klub, hvor vi tager ansvar for miljøet ved at begrænse vores ressourceforbrug mest muligt. Det sker blandt andet ved et øget fokus på grøn energi, affaldssortering og et generelt stort fokus på brug af genanvendelige materialer, og det ligger perfekt i tråd med Papirværks arbejde.”

Odense Boldklub

Medarbejdere og gæster på OB stadion bruger en masse papir, som ender i vores papirspande og er blevet forvandlet til unikke, kærlige hilsner. Kortet kan købes i OB's fanshop.

Odense Teater

Odense Teater leverede 4000 sæsonmagasiner til vores værksted. Sæsonmagasinerne er blevet omdannet til nye produkter, som bliver solgt i gennem deres billetservice.

Sinatur Hotel & Konference

Vi samarbejder med Sinatur Hotel og Konference, som har placeret papirspande på deres smukke, grønne hoteller og i konferencecentret. Gæster og medarbejdere bruger en masse papir, som ender i vores papirspande, og som vi omsætter til kærlige hilsner til deres gæster.

Egeskov Slot

På det smukke slot fra 1554 står papirspande fra Papirværk placeret. Gæster og medarbejdere på slottet smider deres papiraffald i papirspandene, og vi omsætter det til kærlige kort, som bliver solgt i gennem slotsbutikken.

Lyngby Boldklub

Et unikt produkt, skabt 100% af papiraffald fra møde,- kontor- og printerrum hos Lyngby Boldklub. Kortene bliver solgt gennem deres fanshop og er med til at inspirere fans og medarbejdere til en bæredygtig hverdag.

Odense ZOO

Aflagte billetter, flyers og andet kommunikationsmateriale blev forvandlet til kærlige kort, der i dag bliver solgt gennem ZOO-butikken i Odense.

Bliv kontaktet