Lykønskningskort

Når cirkulær økonomi giver mening

Hvordan kommunikerer I jeres grønne tiltag? Gør cirkulær økonomi konkret, når I forvandler eget papiraffald til nye produkter, der spreder glæde og minder blandt jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

1. Opsæt papirspande på kontor, i møde- og printerrum
2. Fragt papiraffaldet til Papirværk eller lad os hente det hos jer
3. Modtag nye produkter, skabt 100% af jeres eget papiraffald.

Udtalelse om samarbejde

Emilie Brøgger, Marketingchef
Aarhus Teater

"Vi har været super glade for vores samarbejde med Papirværk. På Aarhus Teater forsøger vi at mindske vores papirforbrug ved bl.a. kun at trykke få tusinde sæsonkataloger. Det er fantastisk, at de nu er omdannet til ny værdi, som spreder glæde blandt vores gæster."Aarhus Teater

Af Aarhus Teaters 5.500 sæsonmagasiner producerede vi kærlige hilsner, som i dag bliver solgt til gæster gennem deres billetservice.

Givskud ZOO

Papiraffald fra Givskud ZOO's møde-, kontor- og printerrum er blevet forvandlet til kærlige hilsner.
Kortene kan købes i deres hyggelige butik.

Odense Boldklub

Medarbejdere og gæster på OB stadion bruger en masse papir, som ender i vores papirspande og er blevet forvandlet til unikke, kærlige hilsner. Kortet kan købes i OB's fanshop.

Odense Teater

Odense Teater leverede 4000 sæsonmagasiner til vores værksted. Sæsonmagasinerne er blevet omdannet til nye produkter, som bliver solgt i gennem deres billetservice.

Sinatur Hotel & Konference

Vi samarbejder med Sinatur Hotel og Konference, som har placeret papirspande på deres smukke, grønne hoteller og i konferencecentret. Gæster og medarbejdere bruger en masse papir, som ender i vores papirspande, og som vi omsætter til kærlige hilsner til deres gæster.

Egeskov Slot

På det smukke slot fra 1554 står papirspande fra Papirværk placeret. Gæster og medarbejdere på slottet smider deres papiraffald i papirspandene, og vi omsætter det til kærlige kort, som bliver solgt i gennem slotsbutikken.

Odense ZOO

Aflagte billetter, flyers og andet kommunikationsmateriale blev forvandlet til kærlige kort, der i dag bliver solgt gennem ZOO-butikken i Odense.

Bliv kontaktet