Papirværk

Velkommen til Papirværk

Vi vil bekæmpe papirspild ved at skabe nye produkter af 100% papiraffald og inspirere forbrugere og virksomheder til mere genanvendelse. Sammen cirkulerer vi papiraffald ind i nye produkter og er med til at bevare vores skovområder.

Fra vores værksted i Odense C producerer og designer vi vores håndværk, som spreder glæde og minder blandt familie, venner og kolleger. Papirværk er stiftet af Jonas Thorup Langelund i 2020.

Medarbejdere

Hewin Alali skaber dine produkter ved håndkraft. Hun kom til Danmark fra Syrien i 2015 og er en del af IGU'en (IntegrationsGrundUddannelsen) i gennem Odense Kommune.

Jonas Thorup Langelund er stifter og fuldtids skraldemand i Papirværk. Han indsamler papiraffald og taler med samarbejdspartnere og kunder.

100% papiraffald

Til glæde for vores skovområder og næste generationer skaber vi produkter af 100% papiraffald. Dermed tilsætter vi 0% lim, 0% kemikalier og 0% cellulose (træfibre).

Håndlavet i Danmark

Vi håndlaver dine produkter fra vores værksted i Odense C og tilsætter som det eneste vand og grøn kærlighed.

I partnerskab med Plant et Træ

Pr. solgt produkter donerer vi 0,50 kr. til Plant et Træ, som sammen med børn og på tværs af generationer og kulturer planter flere træer i den danske jord.

Vores grønne samvittighed

Vi holder vores CO2-udslip på et minimum og vores grønne samvittighed på et maksimum.

Derfor indsamler vi papiraffald i Odense med hjælp fra vores grønne, eldrevne skraldecykel.
Til glæde for miljøet og humøret.

Virksomhedskort
Certifikater og diplomer
Firmajulekort