NY TREND: Fremtidens plakater er runde - PapirværkPapirværk har lanceret runde plakater fremstillet af papiraffald fra danske virksomheder og institutioner. Både papir og egetræsramme er håndlavet i Danmark, og rammerne er skabt i samarbejde med et dansk snedkeri, fremstillet af genbrugstræ.

Find alle runde plakater og rammer her

Runde plakater

I de nye plakater mødes kunst, design og bæredygtighed i en harmonisk fusion, der udfordrer vores indretning og vores tilgang til forbrug og ressourceudnyttelse.

Runde plakater og rammer

De nye interiørprodukter udfordrer, ikke kun vores opfattelse af kunst, men også måden vi indretter vores rum. Ved at bryde med det traditionelle, firkantede format bidrager de runde plakater til en unik æstetik, der inspirerer til fornyelse i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Med de nye produkter er det formålet at skabe dynamik i de danske hjem, og vi ønsker at appellere til dem, der søger at differentiere deres indretning og tilføre et nyt element af kreativitet. Kunstplakaterne passer til din væg som uafhængige indretningsartikler eller som ekstra tilføjelser til din billedvæg.

 

Runde plakater og rammer

Skabt i samarbejde med danske kunstnere

Motiverne er skabt i samarbejde med to danske kunstnere, Michelle Carlslund og Annemette Kloster. Michelle har kastet sig over en ny genre med fantasilandskaberne, og fås kun i begrænset parti.

Find alle værker her.

 

Michelle Carlslund

 

Landskaberne har givet Michelle en mulighed for at kombinere farver, former og mønstre på en ny måde og med udgangspunkt i mavefornemmelsen. Annemette Glud Kloster er personen bag Nordic Papercuts. Hun skaber smukke og unikke papirklip, som i dag er blevet til runde kunsttryk hos Papirværk. 

Hvert værk er unikt og det håndlavede papir bidrager til at fremhæve de små, charmerende detaljer i både kunst og medie.

 

Runde plakater og rammer

 

Gør cirkulær økonomi til hverdag

Papirværks runde plakater og (genbrugs)egetræsrammer er mere end blot en designlancering, men snarere et budskab om at udbrede mere cirkulær økonomi.

Ved at udnytte jordens ressourcer og skabe produkter af høj kvalitet med en lang levetid sender Papirværk en opfordring til forbrugere og virksomheder i Danmark. Plakaterne er ikke kun til vægudsmykning, men en påmindelse om, at affald kan blive til nyt liv gennem ansvarlig og cirkulær genanvendelse.

Har din virksomhed meget papiraffald? Lad Papirværk genanvende det. Læs mere her.


Runde rammer af genbrugstræ

Rammerne er fremstillet på et dansk snedkeri og produceret af genbrugstræ. Hver ramme er unik og bidrager til udtrykket på de runde plakater.

Ved at bruge genbrugstræ giver Papirværk nyt liv til materialer, der ellers ville ende som affald, men viser også vejen for, hvordan man kan skabe smukke indretningsprodukter uden at belaste miljøet.

 Runde rammer